"Suntem o tara de TAMPITI! Probabil are probleme mari, sunt rusii la frontiera si ii sperie cu sigla lui scumpa de 57 de milioane" Atac dur in scandalul siglei Steaua

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Martie 2016, 09:34
Data actualizarii: Duminica 13 Martie 2016, 09:37

Ilie Nastase a lansat un nou atac in scandalul marcii Steaua.

In timp ce armata se lauda cu o sigla de 57 de milioane de euro la care nimeni nu are acces, echipa care a purtat aceasta sigla joaca la Pitesti cu un desen improvizat pe piept.

Ilie Nastase ironizeaza situatia si critica dur conducerea Ministerului Apararii pentru situatia jenanta in care a ajuns cazul marcii Steaua.

"Daca ministrul nu vrea sa-i vada pe Argaseala si pe Becali, nu inteleg de ce ma tot amana pe mine. Il anunt ca daca ma tot amana si o face inca 20 de ani, va fi prea tarziu sa mai discut cu el despre Steaua."

"Ii propun sa faca acolo un alt cimitir, Ghencea 2 si sa castige un ban, ca in Romania inmormantarea e cea mai scumpa. Probabil are probleme mari, sunt rusii la frontiera si ii sperie cu sigla lui scumpa de 57 de milioane."

"In Romania nu se face nimic. Voi cere statului toti banii pe care ii datoreaza pentru meciurile de Cupa Davis. isi bat joc de sport, de toti sportivii."

"Suntem o tara de tampiti, spun toti ca sunt un bosorog. in tara asta toti prostii iau la misto valorile", a declarat Ilie Nastase pentru RadioSport1.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!