"Suntem mai nepregatiti ca niciodata!" Rapidistii nu se tem de derby-ul cu Steaua! IDOLUL galeriei e sigur ca Rapid va face un meci mare:

Autor: Sport.ro
Luni 29 Iulie 2013, 07:00
"Suntem mai nepregatiti ca niciodata!" Rapidistii nu se tem de derby-ul cu Steaua! IDOLUL galeriei e sigur ca Rapid va face un meci mare:

►Hai, Neymar, haide! Tiki-TATA te asteapta! Lechia - Barca, marti 21:45, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

“A fost un meci echilibrat, iar rezultatul a fost echitabil. Rapidul se intrece pe sine cu aceste jocuri, fara pregatire, cu jucatori veniti in ultima saptamana care nici nu se cunosc . Este bine.

Suntem mai nepregatati ca niciodata, dar cand a fost vorba de un meci important, tot timpul jucatorii s-au mobilizat foarte bine, cum a fost si meciul cu Chiajna. La fel cu Steaua, vor incerca sa scoata un rezultat bun. Va fi un derby dezechilibrat, dar sunt convins ca jucatorii Rapidului s-au mobilizat bine.

Eu ma antrenez alaturi de ei, incerc sa le mai dau sfaturi celor mai tineri dintre ei, pentru ca au nevoie de o mentalitate sanatoasa” a spus Daniel Niculae la Dolce Sport.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Toader lucrează la o nouă OUG prin care vrea să modifice iar codurile penale
BRAT