"Sunt singur ca pana la sfarsit vom termina pe locul 1. Trebuie sa avem rabdare" Ce jucator l-a dezamagit pe Reghecampf dupa inca o surpriza, 1-1 cu Iasi

"Sunt singur ca pana la sfarsit vom termina pe locul 1. Trebuie sa avem rabdare" Ce jucator l-a dezamagit pe Reghecampf dupa inca o surpriza, 1-1 cu Iasi

Steaua 1-1 CSMS Iasi

"Am pierdut 5 puncte foarte importante. Avem o perioada foarte grea, sa vedem pe ce loc vom termina, pe ce loc merge in play-off, si mergem mai departe. Ne-am facut multe situatii de a marca, ne-am complicat mult, urmeaza un alt meci in 4 zile, trebuie sa ne refacem. Am vorbit cu Balaj de minutele de prelungire, nu am avut ce sa ii reprosez, a fost un arbitraj bun. Ne precipitam la finalizare, ne facem ocazii dar luam gol foarte usor. Trebuie sa fim mai concentrati, sunt singur ca pana la sfarsit vom termina pe locul 1. Trebuie sa avem rabdare, multi jucatori vin dupa accidentari", a spus Reghecampf dupa meci.

De ce l-a lasat rezerva pe Tamas: "Tamas nu m-a nemultumit, el vine dupa o perioada in care nu a jucat foarte mult timp. Probabil va juca urmatorul meci. Incet, incet, vom face o echipa puternica."

Despre Marica: "Ciprian s-a miscat foarte mult, si-a creat ocazii bune, mie mi-a placut de el."

Despre meciul cu Dinamo: "Anumiti jucatori nu se pot reface in 4 zile, vom folosi jucatori care sunt proaspeti, merge in Stefan cel Mare sa castigam."

Bawab lipseste o luna: "Avem rezultatele RMN-ului lui Bawab. Nu este o accidentare grava pentru Bawab, in urmatoarea luna nu va fi apt pentru meciuri dar isi va reveni usor, usor."

Filip trece pe banca: "Filip nu s-a ridicat la nivelul jocului si l-am schimbat. Avem jucatori pe banca ce asteapta sa intre, l-am bagat pe Muniru, dar am gresit iar. Am facut mult efort dar nu am reusit sa marcam"

Mesaj pentru Mutu: "Mutu nu o sa fie antrenor. Eu nu sunt de la comisia de disciplina sa spun daca este corect sau nu este sa dea indicatii. Corect este sa ai acel document care iti permite sa dai indicatii, sunt sigur ca la urmatoarele meciuri nu se va mai intampla acest lucru."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 13 mai. 953 de noi cazuri de infectare în ultimele 24 de ore
BRAT
Modifică setările cookies