SUNT IN AER! Dezvaluire incredibila din birourile unui club de Liga I: "Nu mai avem niciun sprijin financiar!"

SUNT IN AER! Dezvaluire incredibila din birourile unui club de Liga I: "Nu mai avem niciun sprijin financiar!"

Situatia de la Otelul este din ce in ce mai grea.

Otelul Galati a ramas pe butuci dupa ce a uimit Romania cu performanta de a cuceri un campionat pe care l-a dominat in marea sa parte. A jucat in grupele Champions League, insa acum are grave probleme cu banii.

Clubul a intrat in insolventa inca din iulie 2013, iar team-managerul Cristi Munteanu vorbeste acum despre situatia clubului:

"Financiar, nu mai avem niciun sprijin. Platim jucatorii doar din drepturile tv. De fapt, 80% din echipele din Liga 1 sunt in situatia asta. Daca nu ar fi fost banii astia, erau 8-9 echipe care nu incepeau returul", a spus Cristi Munteanu la DolceSport.

In iulie 2013, Otelul a intrat in insolventa din cauza unui sechestru instituit la acea vreme de ANAF, care a calculat o datorie de peste 5 milioane de euro, reprezentand taxe catre bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale si penalitati. De atunci insa, Dan Adamescu, patronul clubului, a fost condamnat la 4 ani de inchisoare tocmai intr-un dosar care viza intrarea in insolventa a clubului galatean.

Adamescu a cerut declansarea procedurii de insolventa, desi clubul a inregistrat profit de 12 miliarde de lei vechi la finalul anului 2012. Judecatorul Mircea Moldovan, care a primit o condamnare de 22 de ani, s-a asigurat ca Otelul va intra in insolventa.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies