Steaua Andrei Prepelita Superliga

"Sunt fratii mei la Steaua, dar e normal sa fie ceva probleme acum!" Cu ce se confrunta Radoi in cursa pentru un an PERFECT

Titlul, Cupa Romaniei, Cupa Ligii si Grupele UEFA Champions League. Asa arata reteta lui Radoi pentru un sezon perfect in primul sau an ca antrenor.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Iulie 2015, 19:20
Data actualizarii: Miercuri 15 Iulie 2015, 19:21

Radoi are o misiune dificila. Steaua si-a dat liderii din ultimii ani si a inceput reconstructia in jurul unor nume noi. Hamroun, Tade, Tahar, Muniru, Mihalcea, Tudorie si Alcenat sunt jucatorii cu care Radoi trebuie sa confirme acum.

Andrei Prepelita, un alt nume care a parasit-o pe Steaua in aceasta vara, spune ca Steaua va avea probleme din cauza schimbarilor din echipa.

"Ma bucur pentru fostii mei colegi, mereu o sa le tin pumnii. Va dati seama ca am jucat 4 ani la Steaua si am facut niste performante. Cei de acolo sunt fratii mei si le tin pumnii si le doresc succes. Cred ca usor, usor lucrurile vor merge bine la Steaua. E normal sa fie ceva probleme acum, au venit niste jucatori noi, treuie sa se integreze, antrenor nou... Dar vad lucrurile mergand spre bine", a spus Prepelita la Dolce Sport.

La Ludogorets, Prepelita si-a inceput experienta europeana cu un soc: echipa sa a fost batuta acasa de Milsami Orhei, campioana Moldovei, la care joaca Surdu si Bud.

"Fotbalul e imprevizibil si vedeti ca niciun meci nu mai este usor. Stiu asta si din experientele trecute si trebuie sa tratam tot timpul meciurile serios. Eu sper sa fiu titular in retur, ma antrenez cot la cot cu echipa, dar am si venit tarziu, poate asta este una dintre cauzele pentru care nu sunt inca titular"

Modifică setările cookies