"Sunt foarte dezamagit!" Unul dintre cei mai buni stelisti si-a atacat colegii dupa egalul cu Otelul: "Unii fac asta prea des!"

Autor: Sport.ro
Marti 02 Aprilie 2013, 07:20

	"Sunt foarte dezamagit!" Unul dintre cei mai buni stelisti si-a atacat colegii dupa egalul cu Otelul: "Unii fac asta prea des!"

Otelul 1-1 Steaua / Unul dintre cei mai buni stelisti din 2013 isi arata colegii cu degetul dupa golul primit in prelungirile meciului de la Galati.

Sarghi i-a dat gol Stelei la ultima faza iar liderul din Liga 1 a ratat ocazia de a se indeparta si mai tare de rivalele din campionat.

"Am gresit grav la faza fixa si am pierdut ocazia de a lua inca doua puncte de aici. Asta e fotbalul, nu am marcat noi si au facut-o ei. Nu vreau sa vorbesc despre fazele fixe. Sunt foarte dezamagit. Fiecare trebuie sa aiba omul lui. Se mai intampla sa scapi omul din marcaj, dar observ ca unii o fac de prea multe ori!" a spus Iasmin Latovlevici dupa meciul cu Otelul Galati, citat de Prosport.

"Nu este deloc un rezultat echitabil. Noi, cei patru de pe linia de fund, nu am reusit sa blocat acolo in ultima faza. Nici noi, nici ceilalti care au venit in careu la lovitura libera a Otelului" a mai spus fundasul stanga al Stelei.

Interviu. De ce este România cu un pas în fața Italiei sau Spaniei în lupta cu covid-19
BRAT