Superliga

"Sunt foarte bucuros! Am castigat 2 trofee intr-o luna si jumatate!" Reactia lui Claudiu Niculescu dupa ce a reusit o performanta istorica

FC Voluntari a castigat si Supercupa Romaniei dupa ce castigase Cupa in urma cu mai putin de 2 luni.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Iulie 2017, 23:23
Data actualizarii: Duminica 09 Iulie 2017, 23:30

Claudiu Niculescu a devenit primul om din fotbalul romanesc care castiga Cupa Romaniei si Supercupa atat ca jucator, cat si ca antrenor!

"Sunt obosit pentru ca venim dupa 2 saptamani de cantonament, am venit direct aici. Sunt foarte bucuros. Nu stiam statistica. Am avut multi absenti, din pacate avem jucatori care au accidentari grave.

Am suferit putin astazi, inca nu avem ritm de joc. Nu este usor sa vii cu o pregatire fizica optima. Ramane sa vorbim cu conducerea in urmatoarele zile pentru ca avem un singur jucator pe post la postul de fundas central si la cel de atacant.

Exista o prima, dar mai spre toamna. Cu siguranta jucatorii vor fi premiati pentru aceasta performanta. Intr-o luna si jumatate au castigat 2 trofee importante.

Avem inceput greu de campionat, jucam la Steaua. Trebuie sa ne recuperam, avem probleme. Vad Voluntari in primele 10 echipe din campionatul intern" a spus Claudiu Niculescu la Digi Sport.

Modifică setările cookies