Sumudica: "Nici nu stiu cum sa ma bucur!" Giurgiu se pregateste de Champions League! Sumudica e convins ca ajunge in grupe!

Marius Sumudica e fericit dupa ce a reusit sa aduca primul titlu din istoria orasului Giurgiu si al Astrei. 

Sumudica spune ca Astra a fost cea mai buna din campionat pe tot parcursul sezonului, iar titlul este meritat. 

 

"Iata ca Dumnezeu m-a rasplatit cu acest titlu si l-am castigat chiar in ziua de Paste. Pe tot parcursul acestui an am fost o echipa cu putin noroc, dar si cea mai buna din campionat. 

Vorbind serios, fara ironii, v-am promis ca voi deveni un antrenor serios cel putin in declaratii. Am demonstrat si azi, chiar daca in meciul tur multi au acuzat Dinamo ca au lasat-o mai moale. Le urez bafta si sa castige Cupa. Am fost inspirat la pauza, am schimbat sistemul, am lasat benzile libere si am aglomerat putin zona centrala si iata ca mi-a iesit. 

Probabil tot acest an a fost cu Astra. Sunt foarte bucuros, intamplator am aflat in cabina ca jucatorii mei au stat pana la 6 jumate azi noapte. Pe mine m-a luat somnul la 2. Daca ai ochipa care consuma baututi alcoolice pana dimineata, nu aveam cum sa-i opresc aseara, era seara lor, era valoarea lor, inseamna ca avem valoare si meritam sa castigam acest campionat. 


Nici nu stiu sa ma bucur, e primul trofeu castigat ca antrenor, conteaza enorm. E o seara magnifica. Am facut un play-off extraordinar! Noi am castigat doua campionate, am castigat sezonul regulat, apoi le-am mai dat o sansa in play-off. Nu a pierdut nimeni campionatul, noi l-am castigat", a declarat Sumudica. 

 

Antrenorul spera ca Astra sa isi rezolve problemele financiare si sa nu mai vanda din vedetele echipei. Urmeaza preliminariile Champions Legue al Giurgiu. 

 

"Mi-e drag de ei, sunt mandru de tot ce am realizat si sa dea Dumnezeu sa ramanem acelasi grup puternic. Daca ramanem cu aceeasi jucatori, daca raman eu antrenor, sau cu alt antrenor, stiti ca am si eu problemele mele cu suspendarea pentru pariuri. Noi vom pune probleme in cupele europene, indiferent de adversar. Am pus probleme la Londra cu West Ham, ati vazut ce face West Ham in Anglia. Ne jucam sansa si suntem o echipa frumoasa. 

Cel mai greu moment a fost cand a trebuit sa ma despart de Budescu. Atunci cand l-am convins sa nu se duca la FCSB si sa plece in Qatar sau China. Pe Enache l-am lasat, pentru mine nu e4ste nicioda pierdere, cu tot respectul pentru el", a mai spus Sumudica. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies