Sumudica, dezvaluiri BOMBA din intalnirea de la Palat si lupta la titlu de anul trecut: "Inaintea meciului cu ASA, a trimis oameni se doarma in fata casei mele in fiecare seara!"

Sumudica, dezvaluiri BOMBA din intalnirea de la Palat si lupta la titlu de anul trecut: "Inaintea meciului cu ASA, a trimis oameni se doarma in fata casei mele in fiecare seara!"

"Sumudica a venit la Palat sa mi-l vanda pe Alibec", a fost declaratia lui Becali care l-a suparat pe antrenorul Astrei.

Inaintea meciului Stelei cu ASA, Gigi Becali a declarat ca Sumudica a fost la palatul sau alaturi de Buduru, in perioada de transferuri din ultima iarna, pentru a discuta despre transferul lui Alibec. Becali a sustinut ca 1.2 milioane de euro a cerut Astra, dar Sumudica a vrut sa clarifice lucrurile, punandu-le intr-o alta lumina:

"O sa-i raspund domnului Becali, pentru ca nu mi se pare normal sa ma denigreze, cum a facut si cu pariurile, ca i-a zis cineva ca eu am jucat, lucru pentru care l-am dat in judecata"

"Becali e un om care schimba declaratiile, de-aia are si probleme cu legea. Eu la palat la dansul am fost cu domnul Buduru, care m-a rugat sa fiu acolo ca sa nu fie vorbe ca ce preturi se discuta acolo. Eu i-am zis ca nu vreau. Am mers la Palat, el a vrut sa dea 400.000 euro pe Alibec si 800.000 pe Budescu, 1.2 milioane pe cei doi. Eu doar am asistat, ca nu puteam niciodata sa decid. Am spus ca atata timp cat sunt la Astra nu pot sa dau jucatori la Steaua. Nu puteam eu sa decid, eu am fost un martor", a spus Sumudica la DigiSport.

Sumudica a facut dezvaluiri spectaculoase, sustinand ca Gigi Becali ar fi incercat sa puna presiune pe el inaintea meciului dintre Astra si ASA din sezonul trecut, partida care aproape a decis titlul in favoarea Stelei.

"Eu nu m-am intalnit niciodata cu Becali in particular, plus ca inaintea meciului cu Tg. Mures din sezonul trecut nu am dormit o saptamana in Pipera, pentru ca trimitea oameni sa doarma pe la mine in fiecare seara in fata casei. El dorea sa intre in contact cu mine si eu nu am vrut asta. Nu stiu ce a vrut. Sunau fel de fel de persoane de prin Pipera sa vorbeasca cu mine. Am evitat. Am stat in alta parte si am evitat! Mi-am aparat corect sansele. Eu nu ma ocup nici cu valize, nici cu altceva."

"Nu am vorbit cu nimeni, dar incercau fel de fel de oameni. Ma claxonau, incercau sa ma opreasca sa vorbesc. Daca stau pe la bar pe langa locuinta lui Becali. Eu am accelerat si am mers mai departe"

"Mi-am dorit sa nu ajunga niciun jucator la Steaua, Enache a ajuns ca am vrut eu. Budescu a plecat in China, nu la Steaua, pentru ca nu am vrut eu", a mai spus Sumudica.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies