ULTIMA ORA: Decizia privind o posibila suspendare a lui Sumudica a fost amanata! Niciun reprezentant FRF n-a mai venit la Comisie

ULTIMA ORA: Decizia privind o posibila suspendare a lui Sumudica a fost amanata! Niciun reprezentant FRF n-a mai venit la Comisie

Cu o suspendare deja in asteptare in urma scandalului de pariuri, Marius Sumudica are un nou dosar la Comisia de Discplina. Antrenorul va fi judecat pentru gesturile obscene de la meciul cu Steaua, disputat la Pitesti.

UPDATE: Decizia privind o posibila suspendare a lui Sumudica a fost amanata, anunta Gazeta.

La Comisie nu s-a prezentat astazi nici Sumudica, si nici vreun reprezentant FRF.

Federatia este cea care a sesizat Comisia de Disciplina, pentru gesturile obscene facute de Sumudica la meciul de Cupa Ligii cu Steaua.


Antrenorul Astrei isi va afla astazi pedeapsa. Marius Sumudica, care are deja o suspendare in asteptare in urma scandalului legat de pariurile sportive, nu se va prezenta insa in fata Comisiei de Discplina. Acesta spune ca lasa totul pe mana juristului clubului.

Sumudica n-a ratat insa ocazia de a-i ataca din nou pe rivalii stelisti, fiind nemultumit de faptul ca FRF nu trateaza cu aceeasi masura doua cazuri asemanatoare. Sumudica este nemultumit ca Stanciu nu a patit nimic dupa ce a facut semne obscene in directia suporterilor la finalul meciului Pandurii 0-1 Steaua.

Marius Sumudica a comentat in stilu-i caracteristic subiectul.

"O sa fiu suspendat. Un alt jucator de la FCSB nu o sa fie (n.r Stanciu), nu avem voie sa-l atingem. Degetelul lui e mai mic, probabil si l-a retezat cand taia lemne ca a trait la tara.

Mie mi-a incaput in gura, probabil am degetul mai mare. Nu am cum sa fiu suspendat 5 etape.

Daca ma suspenda, am pe cineva la chirurgie si promit sa-mi mai tai din deget", a spus Sumudica.

"Nu merg la comisie, se duce doar juristul clubului. E mai important antrenamentul. Nu pot lipsi doua zile la rand", a mai spus antrenorul Astrei la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 11 mai. 1.156 de noi cazuri de infectare în ultimele 24 de ore
BRAT
Modifică setările cookies