Sumudica a incercat sa-l transfere pe Alibec in Turcia: "Maine l-as lua, dar nu ai cum sa te apropii!" Ce impiedica mutarea

Sumudica a incercat sa-l transfere pe Alibec in Turcia: "Maine l-as lua, dar nu ai cum sa te apropii!" Ce impiedica mutarea

Denis Alibec impresioneaza iar in Liga 1.

Marius Sumudica a incercat sa-l aduca pe Alibec la Gaziantep, insa Astra nu il lasa sa plece sub forma de imprumut. Turcii nu pot sa plateasca suma de transfer ceruta de Ioan Niculae.

"Am incercat sa-l iau imprumut, dar nu ai cum sa te apropii, atata timp cat este domnul Niculae acolo. Maine l-as lua pe Alibec, dar nu se platesc sume de transfer asa mari, doar cluburile mari platesc"
, a declarat Marius Sumudica pentru DigiSport.

Dupa victoria din ultima etapa, care i-a dus pe primul loc pe giurgiuveni, patronul Astrei a fost ferm in privinta vedetelor sale: niciun jucator important nu pleaca de la echipa.

"Nu pleaca niciun jucator. Pana nu luam campionatul, nu pleaca niciun jucator. Avem un lot echilibrat. Or sa vina maximum doi jucatori. Am facut echipa buna, ne gandim la titlu. Daca nu ne gandeam, nu aduceam fotbalisti ca Alibec, Budescu sau Tamas. E o onoare sa fie la noi", a declarat Ioan Niculae.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anunț oficial de la ministrul Sănătății. Când vom reveni la viața de dinaintea pandemiei
BRAT