Suma INCREDIBILA pe care Gebhart, jucatorul adus de Reghe la Steaua, a incasat-o intr-un an in Germania fara sa joace!

Suma INCREDIBILA pe care Gebhart, jucatorul adus de Reghe la Steaua, a incasat-o intr-un an in Germania fara sa joace!

Reghecampf vrea sa aduca un jucator de milioane de euro la Steaua. Nu e nicio exagerare. Atat a incasat neamtul Gebhart.

Timo Gebhart este laudat de Reghecampf si se afla deja in Romania asteptand sa isi rezolve problemele contractuale cu Nurnberg. Fotbalistul cu care Reghecampf vrea sa-si betoneze mijlocul pentru meciurile din 2016 are o istorie plina de accidentari si de episoade controversate. Mai mult, acesta a incasat o suma uriasa in Germania fara sa joace.

Potrivit unui articol publicat de nemtii de la Bild in luna noiembrie a anului trecut, Nurnberg a cheltuit cu Gebhart in 2015 peste un milion de euro, in ciuda faptului ca acesta a prins doar 14 meciuri oficiale in 27 de luni.

Daca salaiul i-a ramas mare, cota i s-a prabusit in ultimii ani. De la 5 milioane de euro, Timo a ajuns sa valoreze doar 200.000 de euro, potrivit transfermarkt.de

Andreas Bornemann, directorul sportiv de la Nurnberg, declara pentru Bild in acel moment: "Situatia lui Gebhart reprezinta o povara destul de mare pentru noi. Este cel mai bine platit jucator din echipa care nu a dat niciun rezultat din punct de vedere sportiv"

Fotbalistul german replica in acel moment in Bild: "Muncesc ca sa fiu din nou in forma cat mai repede posibil si sa ajut clubul. Sunt extrem de motivat"

Planul lui Nurnberg este insa clar: "Provocarea este sa-l aducem la o forma fizica buna pe Timo, pentru a deveni atractiv pentru alte cluburi din iarna", mai spune directorul lui Nurnberg.

Gebhart, unul dintre cei mai bine platiti jucatori ai lui Nurnberg, ar putea ajunge curand la Steaua, dupa ce isi va rezilia contractul in Germania. Becali sustine ca fotbalistul va proceda la fel ca si Marica: va incasa un bonus de calificare in Champions League la Steaua, neavand pretentii salariale.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies