Suma imensa pe care Steaua a platit-o ca sa joace pe Ghencea. Armata incasa 60.000 de euro la fiecare meci disputat

Suma imensa pe care Steaua a platit-o ca sa joace pe Ghencea. Armata incasa 60.000 de euro la fiecare meci disputat

Presedintele de onoare al Stelei a dezvaluit cati bani dadea clubul pentru chiria stadionului din Ghencea, aflat in stare avansata de degradare.

Duckadam a declarat ca Steaua a platit pana acum 1 milion de euro pentru a juca pe Ghencea, ceea ce inseamna aproximativ 60.000 de euro pentru fiecare meci disputat acasa.

”Nu cred ca mai exista cale de impacare intre noi si Armata. Dupa ce noi am contracarat si i-am dat in judecata, pentru a ne face dreptate, ei s-au simtit ofuscati si n-au mai fost de acord cu prelungirea contractului de inchiriere a stadionului din Ghencea. Asta in conditiile in care stadionul se afla in stare avansata de degradare. Asta este, vom evolua pe Arena Nationala si ne vom antrena la Buftea, va fi incomod, dar acolo sunt conditii excelente de pregatire. Daca nu se poate pe Ghencea... Asta in conditiile in care, pana acum, noi achitam Armatei un milion de euro pe an. Daca nici aceasta suma nu este suficienta...”, a spus Duckadam la Digi Sport.

Duckadam a comentat si scandalul brandului Steaua, care a ramas la Armata si a fortat echipa lui Becali sa isi schimbe emblema si numele si care a fost cauza unui proces intentat de Armata.

”Trebuia facut acest lucru cu mult inainte de a se da acea decizie a inaltei Curti. Cei de la Armata trebuiau sa faca acest pas, nu noi. Cei de acolo, stiind ca stau rau cu banii pentru celelalte sectii, puteau propune sa ne intelegem. Eu nu stiam, spre exemplu, de acest proces. Nu ne-au considerat niciodata o entitate apropiata de ei, din moment ce noi am platit mereu o suma foarte mare pentru fiecare meci jucat pe Ghencea, pentru fiecare antrenament. Toate aceste lucruri demonstreaza ca ne-au tratat ca orice alt chirias”, a conchis Duckadam.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înșelăciunea legală prin care mai mulți bătrâni au ajuns să fie executați silit. Cum acționează escrocii
BRAT
Modifică setările cookies