Superliga

STOP JOC la Targu Mures! Fosta vicecampioana nu va mai primi finantare de la Primarie. Peste 300 de sportivi sunt afectati

ASA Targu Mures nu va mai primi bani de la Consiliul Local. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Septembrie 2016, 17:35
Data actualizarii: Joi 01 Septembrie 2016, 17:36

Consilierul primarului municipiului, Claudiu Maior, a anuntat, intr-o scrisoare adresata, joi, suporterilor echipei ASA Targu Mures, ca in urma votului exprimat in Consiliul Local de catre reprezentantii a trei formatiuni politice, clubul de fotbal nu mai primeste finantare de la bugetul local.

''Dragi iubitori ai fotbalului, ma simt obligat sa va comunic ca alianta PSD-UDMR-POL din Consiliul Local Targu Mures a decis ca echipa de fotbal a orasului sa nu mai primeasca finantare. Cei mai multi dintre targumuresenii care iubesc acest sport mergeau la meciurile de fotbal ale echipei ASA de cand erau copii. Proiectul nostru a fost sa ducem mai departe traditia, sa fim din nou la cel mai inalt nivel in fotbalul romanesc. ASA Targu Mures a fost la putin timp de la promovarea in Liga I vicecampioana Romaniei si a reusit sa castige Supercupa Romaniei, primul trofeu din istoria clubului targumuresean. Aceste lucruri se pare ca au fost uitate. La fel cum au uitat consilierii locali si bucuria traita de unii dintre ei (in timpul campaniilor electorale) in tribune - la fiecare gol marcat'', a aratat Maior, fost vicepresedinte al Consiliului de Administratie al ASA Targu Mures.

Acesta a mentionat in document ca pepiniera de fotbalisti de la Targu Mures numara peste 300 de sportivi, in majoritate copii, care vor fi afectati de decizia consilierilor locali, dar ca singurul lucru bun este ca CL Targu Mures a decis totusi continuarea finantarii pentru echipele BC Mures (baschet), Cityus (futsal) si CS Universitar (volei).

''Ma bucur totusi ca alianta PSD-UDMR din Consiliul Local Targu Mures a decis sa aloce fonduri cluburilor BC Mures, Cityus si CS Universitar. Sunt dezamagit insa ca pentru fotbalul targumuresean de performanta, consilierii locali PSD-UDMR-POL nu doresc continuitate. Este un moment dificil pentru clubul targumuresean si vreau sa cred ca-l va depasi cu bine. in ceea ce ma priveste, chiar daca in prezent nu pot sa fac altceva decat sa ofer sfaturi reprezentantilor clubului, voi ramane alaturi de ASA Targu Mures'', a aratat Claudiu Maior.

Sursa: Agerpres

Modifică setările cookies