Becali s-a intalnit cu Stoichita: "E si vina lui ca Steaua a terminat pe 4. Steaua va juca in Ghencea!" Ce zice de Piti

Autor: Sport.ro
Vineri 28 Mai 2010, 16:32
Becali s-a intalnit cu Stoichita: "E si vina lui ca Steaua a terminat pe 4. Steaua va juca in Ghencea!" Ce zice de Piti

Gigi si Stoichita s-au intalnit la Palat ca fostul antrenor al Stelei sa-si ia banii. Stoichita a plecat fara sa vada un euro. Becali i-a promis ca-l va plati mai incolo. Acum asteapta confirmarea ca Piturca va fi antrenor in Ghencea.

Becali: "O sa-i accept toate conditiile lui Piturca!"

"El a venit sa-si ia banii si atat. Nu si-a luat insa banii, o sa vina mai tarziu dupa ei. Spuneam daca era sa ne despartim acum de Stoichita, dar nici eu nu stiu, in 3-4 zile voi sti. I-am spus ca nici eu nu stiu daca vom continua sau nu impreuna, voi sti joi sau vineri cine va fi antrenorul Stelei", a afirmat Becali.

Gigi Becali a precizat ca nu este suparat pe Stoichita, ci il apreciaza, deoarece a preluat echipa intr-un moment dificil: "N-am cum sa fiu suparat pe Stoichita, el a venit la momente grele, iar eu apreciez asta intotdeauna. Dar i-am spus ca este inadmisibil ca Steaua sa termine pe locul 4. Eu i-am spus lui ca trebuia mai multa severitate, o disciplina de fier cu jucatorii, pentru ca in Romania trebuie sa fii agresiv ca sa reusesti".

Becali a spus ca Stoichita va colabora cu Panduru, in cazul in care va ramane la Steaua. "Daca va ramane Stoichita, normal ca el va colabora cu Panduru. Daca vine un alt antrenor, de exemplu Piturca, el si va face staff-ul lui. Daca vine Piturca sunt sigur ca isi va alege alti colaboratori, cred ca va schimba pana si bucatarul", a explicat el.

"Cu Piturca nu se stie pana nu semneaza. E acord verbal cu el, dar nu se stie, poate ne certam si nu se mai intampla nimic. O sa-i accept toate pretentiile, n-am ce sa fac. Nu pot sa accept locul patru pe care am terminat.

Becali spune ca vrea ca Steaua sa-si dispute meciurile din sezonul viitor tot pe stadionul din Steaua, nefiind dispus sa se mute la Buzau pana nu-si va recupera banii. "O sa stam acolo. Eu am investit multi bani acolo. O sa jucam acolo pentru ca trebuie sa-mi recuperez investitia", a mai spus el.

Mihai Stoichita a declarat ca este suparat ca Steaua nu a castigat campionatul dar nu si pentru ca a antrenat aceasta echipa. "O sa mai vin pe-aici. Noua ne face placere sa ne vedem, pentru ca suntem si prieteni. Domnul Becali va decide daca eu voi mai fi antrenorul Stelei. Eu sunt suparat ca n-am castigat campionatul, nu ca am antrenat-o pe Steaua. N-am ramas cu un gust amar, a fost o placere ca am lucrat la Steaua. Nu imi pare rau ca n-am fost mai sever, asta cred ca este doar o senzatie", a adaugat el.

LIVE UPDATE. Situaţia cazurilor de coronavirus din România, duminică 29 martie. 38 de decese
BRAT