Stoichita prezentat oficial la Astra! Vezi ce echipa are!

Autor: Sport.ro
Luni 14 Iunie 2010, 17:18

	Stoichita prezentat oficial la Astra! Vezi ce echipa are!

Petre Buduru, fost oficial dinamovist, a devenit presedinte executiv al clubului Astra Ploiesti, in timp ce Dennis Serban, ultima oara antrenor la Farul, a fost numit manager sportiv.

Petre Buduru a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca Astra Ploiesti va avea o echipa secunda, care va evolua la Giurgiu si se va numi Astra Giurgiu. "Oficial, din sezonul 2010-2011 vom avea o echipa secunda la Giurgiu, actele in aceasta privinta fiind finalizate", a spus Buduru.

El a precizat ca jucatorii Astrei Ploiesti au contractele platite la zi. "Momentan, suntem la zi cu achitarea contractelor catre jucatori. In perioada care urmeaza se vor finaliza si remiterea primelor de obiectiv, conform regulamentului de ordine interioara. Dintre jucatorii in litigiu cu Astra, doar Diego Silva va fi la dispozitia lui Stoichita, tehnicianul urmand sa decida daca are nevoie de serviciile acestuia", a mai spus Buduru.

Antrenorul Mihai Stoichita, prezentat si el luni, a numit deja doi oameni in staful sau tehnic, noul antrenor cu portarii urmand sa fie Leo Toader, iar medic Radu Paligora, fostul doctor al Stelei.

Stoichita a vorbit si despre perioada petrecuta la Steaua, precizand ca a fost onorat de faptul ca a antrenat echipa din Bulevardul Ghencea. "Am fost criticat cand l-am adus pe Jelev, despre care Piturca imi spunea ca este in primii trei straini din campionat. Acum vad ca se pune accent pe bulgari. Am fost biciuit un an ca jucatorii n-au valoare. Eu cred ca au, iar cei pe care i-am adus la Steaua au avut prezente onorabile. Multi au fost huliti pe nedrept. Am fost onorat sa fiu antrenorul Stelei, nu am fost dezamagit ca am fost injurat, daca esti tare stai in picioare, ori eu cred ca am stat. Este normal sa vreau jucatori de acolo. Am vrut sa-l aduc pe Petre Marin, dar Urziceniul s-a miscat mai repede. L-as dori pe Plesan, dar intra in vederile lui Piturca, mi i-as dori pe Surdu sau Stancu, pe fratii Karamian. Steaua este un capitol inchis pentru mine acum. Cine vrea sa-si faca meseria o face cu acelasi profesionalism si la Steaua, si la Astra", a explicat Stoichita.

Intariri pentru Stoichita! Astra a transferat 4 jucatori!

Astra Ploiesti a facut deja patru transferuri. Bulgarul Atanas Bornosuzov, portarul camerunez Pierre Ebede si pe fostii jucatori ai formatiei FC Bihor, Raymond Lukacs si Andrei Tinc.

Presedintele de onoare al clubului Astra Ploiesti, Emanoil Savin, a declarat ca pana miercuri se va perfecta si transferul unui atacant valoros din afara Romaniei.

Atanas Bornosuzov, in varsta de 31 de ani, este un mijlocas bulgar care a fost legitimat ultima data la formatia Cerno More Varna.
Portarul camerunez Pierre Ebede are 30 de ani si a evoluat de-a lungul carierei si pentru formatia din Grecia, Panathinaikos Atena.

Astra are programate doua stagii de pregatire in pauza competitionala de vara, intre 19 si 30 iunie la Brasov si in perioada 3-17 iulie in Austria. In ultimul stagiu de pregatire, Astra va sustine cinci meciuri amicale.

Sursa: Mediafax

Ministrul Finanțelor: „Trebuie luate decizii privind cheltuielile”. Ce spune despre tăieri de salarii
BRAT