Stoichita: "Jucatorii au dat totul pentru mine! Ei inca mai spera la titlu!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 05 Mai 2010, 23:09
Stoichita: "Jucatorii au dat totul pentru mine! Ei inca mai spera la titlu!"

Steaua 2-0 Astra | Mihai Stoichita vrea sa plece de la Steaua cu noua puncte din tot atatea posibile. "Jucatorii au dat totul pentru mine si le multumesc", a spus Stoichita.

"A fost un meci bun, in care am fost de multe ori peste Astra. Imi pare bine pentru baieti, pe care ii felicit pentru caracterul lor si pentru ca au aratat ca au trecut peste saptamana care a urmat esecului de la Alba Iulia. Cred ca jucatorii au evoluat si pentru mine in aceasta seara, pentru ca probabil stiu ce este in sufletul meu. Ma doare ca nu o sa mai fiu la Steaua. Mor de fiecare data cate putin cand plec de la Steaua", a spus Stoichita dupa meci.

Stoichita a adaugat ca, in opinia sa, nu mai sunt sanse ca Steaua sa castige titlul, dar ca unii jucatori inca mai cred in posibilitatea formatiei bucurestene de a castiga campionatul. "Ne facem datoria pana la capat si asteptam sa vedem ce va fi in ultimele etape. Sanse la titlu nu mai sunt, ne batem pentru locul doi. Ma bucur insa ca sunt jucatori care inca mai cred in sansele la titlu, dar eu de felul meu sunt realist", a spus antrenorul stelist.

Antrenorul a mai spus ca le ureaza succes jucatorilor de la Steaua in viitor si ca nu ii este rusine sa antreneze "oriunde". "Le urez mult succes, multa bafta dupa perioada aceasta in care am fost aici. Nu vedeti ca s-a facut deja conducerea tehnica. Nu mi-e rusine sa antrenez oriunde. Becali a fost aplaudat (n.r. - de suporterii prezenti la meci) datorita jocului Stelei si pentru ca Steaua reprezinta ceva in fotbalul romanesc", a mai spus Stoichita.

Ratingul României a fost menţinut de S&P. De ce nu am ajuns la "junk"
BRAT