Stoican-SHOW: "La Dinamo-Steaua cineva o sa sufere! Eu vreau sa fiu COCOS dupa meci, sa umblu in pene!" :)) VIDEO

Flavius Stoican a vorbit mai mult despre meciul cu Steaua, inaintea duelului cu CFR de maine.

"Meci greu vineri seara, trebuie sa batem, neaparat. Sunt convins ca o sa ne bucuram la final, spun asta pentru ca ii vad pe jucatori ca sunt dornici sa urcam pas cu pas. CFR e un adversar greu, cu jucatori buni, individual. Noi vom bate, pentru ca moralul nostru e ridicat, vrem sa batem, ca sa ne pregatim si de meciul cu Steaua.

Avem doi accidentati - Machado si Matei -, plus Steliano - suspendat.

Cand o sa fie meciul in care noi vom decide campionatul (n.r. Dinamo-Steaua) cine va avea de suferit, va suferi! Toate calculele care se fac... si le face fiecare. Si cei care se lupta pentru titlu isi fac niste calcule, stim asta.

Eu nu sunt bucuros de supararea lui Galca, dar sa stiti ca nici mie nu imi este usor aici. Meseria asta e grea, altfel toti am fi antrenori. Am si eu la antrenori...: si acasa e tata, aici e medicul de la echipa, numai antrenori peste tot! :)

Eu vreau sa bat Steaua, sa merg cocos pe aici, asa vreau, in pene! :))

La Steaua - ASA, saptamana viitoare, o sa fiu asa de bucuros dupa ce noi batem CFR, incat o sa fiu impartial :) Altfel, Dinamo e pe drumul cel bun, sper ca se va iesi din insolventa in luna mai. Asa mi s-a promis", a spus Flavius Stoican la conferinta de presa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

După câteva săptămâni de la armistițiu, au izbucnit din nou atacurile între Israel și Fâșia Gaza
BRAT
Modifică setările cookies