Stoican da vina pe INCIDENTE pentru infrangerea din derby. Reactia cand a aflat ca Negoita a renuntat sa mai vada finalul de nervi

DINAMO 1-3 STEAUA | Stoican spune ca daca nu ar fi existat incidentele din tribune, Dinamo nu ar fi pierdut derbyul.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Mai 2015, 23:50
Data actualizarii: Luni 04 Mai 2015, 00:05

Negoita nu a mai stat sa vada doua goluri. La 2-0 pentru Steaua a ales sa plece. Stoican spune ca acum toata echipa ii este datoare:

"Am pierdut, nu suntem fericiti, dar ce am sa le reprosez jucatorilor o voi face in particular. Nu a fost sa fie, ne-am dorit cu totii, fiecare a avut dorinta. Asta este, mergem mai departe. Dupa o prima repriza aproape perfecta, urma ca cei care veneau de pe banca sa aduca un plus, dar au fost acele momente care ne-au pus tuturor plumb in picioare."

"Lupta la titlu continua, Steaua e buna, specualeaza greselile adversarului, asta mi s-a parut Steaua. Pana la urma trebuie sa jucam fotbal, ca se intrerupe o zi sau 10 minute. Am pierdut pe doua momente, Steaua a speculat, am incercat sa revenim dar a fost prea tarziu. Nu m-am gandit in niciun moment ca am putea pierde la masa verde. Incerc acum sa le ridic moralul jucatorilor, pentru ca si ei au simtit ca au pierdut pe doua momente in joc."

"In ceea ce priveste relatia cu patronul, noi ii suntem datori lui si celor care vin la stadion. E clar ca nu e fericit in aceste momente. Important e sa stim cum sa trecem peste aceste momente.", a declarat Stoican la DolceSport

"Steaua era de batut in seara asta, mai ales ca i-am prins intr-o pasa proasta, fara suporteri", a comentat si Giani Kirita dupa meci.

Modifică setările cookies