Stoica: ”Mi-au parvenit informatii ca Serea si-a achizitionat un teren de dimensiuni foarte mari in Focsani, unde pretul a crescut!”

"SAVANIU NU VREAU SA TRANSFORME LOVITURI LIBERE IN CORNERE”
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Aprilie 2008, 15:07
Data actualizarii: Miercuri 09 Aprilie 2008, 15:07

Mihai Stoica nu vrea ca echipa sa sa fie ajutata de arbitrii in meciul cu CFR Cluj. "Sper, de asemenea, ca asistentul Savaniu sa nu transforme o lovitura libera intr-o lovitura de colt, ca in tur la CFR cu Unirea, dar cel mai mult ma ingrijoeraza Serea. Mi-au parvenit informatii ca Serea si-a achizitionat un teren de dimensiuni foarte mari in Focsani, unde pretul a crescut. Nu stiu de unde are resurse, e posibil sa poata demonstra de unde are bani, dar ma rog... Sunt convins ca se va feri de fazele litigioase, dar fiti atenti la interpretarea fiecarei faze, exista un gen de arbitraj cu tendinta, care nu ii da sanse. Am patit-o la Iasi. N-as vrea ca Serea sa ne demonstreze ca ne poate dezavantaja fara sa venim cu o faza clara. Vrem sa fim arbitrati corect", a spus Stoica.

„Nu e o greseala ca Lupescu face delegarile, ideea este ca sunt arbitri care influenteaza meciuri, rezultatele le decid aproape singuri si sunt in continuare delegati la partide importante. Trebuie taiat in carne vie. La Vaslui, Serea a dus meciul fara probleme pana in ultimul minut, cand nu ne-a dat un penalti. In celalalt careu, ma tem ca alta ar fi fost decizia”, a spus Mihai Stoica.

Modifică setările cookies