"Stiu cine, stiu locul, stiu despre cat e vorba". Probele lui Negoita sunt de fapt "bunul simt al oamenilor care au ochi sa vada"

Intorsatura de situatie in cazul Barboianu.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Iulie 2015, 10:57
Data actualizarii: Joi 16 Iulie 2015, 11:05

Barboianu a avut castig de cauza in conflictul cu Negoita, dupa ce patronul lui Dinamo a declarat ca are probe de blat in meciul pierdut de dinamovisti in fata Stelei.

Comisia de Etica din cadrul FRF l-a suspendat 8 luni pe Negoita si i-a dat o amenda de 50.000 de lei, veste primita cu multa fericire de Barboianu, cel care spune ca i s-a mai spalat putin imaginea stricata in urma acestui scandal:

"Am primit mesajul cu foarte mare bucurie. Pentru mine conta doar decizia, s-a demonstrat ca nu am participat niciodata la astfel de meciuri. Ma bucur ca domnul Negoita a mers la DNA, daca s-a mers acolo se va face dreptate in absolut tot. Sunt atat de sigur pe mine incat nu am absolut nicio emotie. Urmatorul pas va fi sa merg in civil, voi merge pana la capat, nu stiu daca vor fi despagubiri.", a spus Barboianu la Sport.ro.

In replica, patronul lui Dinamo a dat un comunicat de presa in care anunta ca probele pe care le dadea ca sigure sunt de fapt "bunul simt".

Comunicatul lui Negoita:

Decizia Comisiei de Disciplina și Etica din cadrul FRF era previzibila. Cu toate acestea, mi-am asumat orice consecinta pentru a da un semnal clar tuturor ca la Dinamo, atata vreme cat voi conduce eu, jocurile mizerabile practicate in trecut nu vor mai fi tolerate sub nicio forma.

Stiu ca semnalul a fost deja inteles si sunt convins ca toata lumea este acum mult mai atenta atunci cand vine vorba de Dinamo. Toata lumea vrea probe palpabile, dar aceste probe nu le pot avea eu, doar nu sunt SRI-ul sau alta institutie specializata a statului.

Probele mele sunt reprezentate de bunul simt al oricarui om care are ochi sa vada, dar si de discutiile cu oamenii din fenomen.

E de inteles ca eu, care am un interes clar, acela de a nu permite nimanui sa-si bata joc de Dinamo, de munca si de banii mei, spun lucrurilor pe nume. La fel cum e de inteles ca oamenii de fotbal care stiu lucrurile pe care eu le-am spus nu vor sa le sustina public, probabil pentru a nu-si face dusmani fara sa aiba un interes direct.

Asta nu inseamna insa ca “Hotul neprins e negustor cinstit”…

Fara a comenta decizia comisiilor de specialitate, imi rezerv dreptul de a contesta hotararea. Va asigur ca si pe viitor voi fi foarte atent la aceasta zona tabu a fotbalului romanesc si voi puncta ori de cate ori va fi nevoie lucrurile care mi se par in neregula, in speranta ca fotbalul romanesc va deveni, pe zi ce trece, unul tot mai curat.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!