Liga 1

Stelistii se pregatesc de miting: "Ne vrem clubul inapoi. Steaua este o religie" Cum a intervenit FRF in scandalul Steaua/FCSB

Fanii Stelei vor sa faca miting de protest sambata, chiar la stadionul Ghencea.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Octombrie 2015, 11:22
Data actualizarii: Joi 22 Octombrie 2015, 11:31

Fanii Stelei vor sa faca un miting de protest sambata, la stadionul din Ghencea. Acestia protesteaza pentru situatia in care a ajuns clubul, macinat de scandalul dintre Armata si Gigi Becali, prin care echipa si-a pierdut identitatea.

Mai mult, Jean Pavel, fostul lider de galerie din Ghencea, a declarat ca suporterii sunt impiedicati de autoritati sa iasa in strada, neprimind pana acum autorizatie de protest.

"Raman in picioare toate actiunile pentru week-end, vom face mitingul. Primaria Capitalei trebuie sa ne dea autorizatie, toate institutiile statului ne-au pus piedica pentru acest miting. Jandarmeria isi face treaba, e obligata sa se intereseze, dar nu ei sunt problema. Sunt presiuni din alte parti. Vor fi intre 5 si 10.000 de oameni. Steaua nu inseamna sindicate, Steaua inseamna religie, oamenii vor iesi in strada.

Deocamdata CSA Steaua are palmaresul si sigla, FCSB nu are loc in Liga I la ora asta, exista memorii depuse de CSA la FRF din martie, la care nu s-a raspuns, e o intelegere tacita intre ei. Locul este al Stelei, adica al clubului Armatei. Noi vrem sa se faca un contract, suporterii vor sa se implice in viata clubului. Noi vrem sa ne punem toti stelistii la o masa si sa vedem ce avem de facut, e valabil pentru toti din tara.", a spus Jean Pavel, fostul lider de galerie al Stelei.

Modifică setările cookies