Stelistii se pot trezi cu Gigi Becali in vestiar! Scenariul prin care patronul Stelei poate veni la meciuri peste 2 luni

Stelistii se pot trezi cu Gigi Becali in vestiar! Scenariul prin care patronul Stelei poate veni la meciuri peste 2 luni

Patronul Stelei poate reveni in libertate cat de curand.

Condamnat in mai 2013 la 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru 3 dosare penale, Gigi Becali este la 2 luni de a fi eliberat. Avocatii lui Gigi Becali au facut demersurile legale pentru a depune cerere pentru eliberare conditionata. De altfel, Becali si avocatii sai au discutat deja cu conducerea pentenciarului Poarta Alba eliberarea conditionata a acestuia.

Posibilitatea ca Becali sa iasa prematur din inchisoare a fost comentata si de Claudiu Bejan, directorul general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor. Acesta a precizat ca cererea poate fi facuta de Becali pentru ca intruneste prevederile legale iar inculpatul nu este un pericol pentru societate, comportamentul acestuia in detentie fiind unul bun.

Gigi Becali si-a mai redus din pedeapsa in inchisoare dupa ce a scris 2 carti, "Muntele Athos patria Ortodoxiei", tiparita in 3000 de exemplare, si "Becali si Steaua", tiparita in 7000 de bucati.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cioloş: Nu este trecut nicăieri că dacă într-o seară se enervează premierul poate să revoce pe oricine doreşte el
BRAT
Modifică setările cookies