Liga 1

Stelistii, scandalizati de terenul de la Ploiesti: "Federatia n-ar trebui sa lase sa se joace un meci in asemenea conditii!"

Petrolul - Steaua (0-0) s-a jucat pe un teren de Liga a 4-a.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Octombrie 2015, 22:37
Data actualizarii: Duminica 18 Octombrie 2015, 22:47

Jucatorii Stelei s-au declarat scandalizati de conditiile in care s-a jucat meciul de la Ploiesti. Petrolistii cer masuri urgente pentru refacerea suprafetei de joc.

"Federatia nu ar trebui sa lase sa se joace un meci pe asa un teren, ne afecteaza pe toti: si pe noi, si spectacolul, si spectatorii. S-a jucat doar cu mingi lungi, pe sus."

"Cand jucam eu aici, era cel mai bun teren din Romania. Imi pare foarte rau ca Petrolul a ajuns intr-o situatie atat de grava."

"Cred ca puteam sa castigam, Hamroun a ratat o ocazie uriasa, am mai avut o ocazie mare si in prima repriza.", a spus Guilherme la DigiSport.

Jucatorii Petrolului le-au dat dreptate stelistilor: "Asa este, terenul a fost foarte prost. Ne afecteaza si pe noi foarte mult. Ne-a afectat si la meciul cu Timisoara, cand n-am putut sa ne facem jocul obisnuit. Speram sa se ia masuri, iar terenul sa fie refacut cat mai repede", a spus Alexandru Benga la DigiSport.

Modifică setările cookies