Stelistii isi fac griji pentru titlu dupa ce echipa a fost eliminata de 2 ori in Europa: "Ne asteapta un campionat foarte greu!"

Stelistii isi fac griji pentru titlu dupa ce echipa a fost eliminata de 2 ori in Europa: "Ne asteapta un campionat foarte greu!"

Steaua - Viitorul, duminica la 21:00

"Este un obiectiv pe care l-am ratat, cu totii am suferit dupa aceasta necalificare, dar ne asteapta un joc de campionat in care trebuie sa uitam de jocurile cu Rosenborg. Este bine ca am castigat, chiar daca nu am reusit sa ne calificam. Ne asteapta un drum lung si un campionat foarte greu, unde ne dorim, ca si anul trecut, sa castigam cele trei trofee puse in joc. Din pacate, a venit acest moment. Trebuie sa fim puternici, sa aratam ca suntem un grup unit, o echipa puternica, sa trecem peste acest moment mai dificil. Eu spun ca ultimele doua jocuri, cel de la Craiova si returul cu Rosenborg, ne dau incredere ca putem construi o echipa foarte buna aici si anul viitor sa castigam campionatul si sa fim in Champions League.", a spus Nicolae Dica pentru Digi.

Acesta a comentat si viitorul Stelei in Liga I, acolo unde dupa 8 etape este la 4 puncte de primul loc, ocupa de Astra Giurgiu: "Ne asteapta un campionat foarte greu. Sunt patru-cinci echipe care isi doresc sa castige campionatul, dar noi suntem pregatiti din toate punctele de vedere sa castigam acest campionat. Ca va fi usor, ca va fi greu, important e ca la sfarsit noi sa fim pe primul loc", a declarat Dica.

Fostul capitan al Stelei, care a dus echipa pana in semifinalele Europa League, a comentat si contraperformanta Stelei de a rata grupele europene pentru prima data dupa 11 calificari la rand:

"Dupa 12 ani, se poate intampla sa nu ajungi in grupele Champions League sau Europa League. De exemplu, Inter si Milan nu au jucat in cupele europene. Asta inseamna ca nu mai joaca fotbal? Se intampla. S-a intamplat si anul asta la noi ca nicio echipa sa nu mearga in grupe. De obicei, Steaua era echipa care se ducea in grupe, echipa care aducea mai multe puncte. intr-adevar, anul acesta nu am reusit acest lucru. Ne pare rau, dar speram ca anul urmator sa reusim sa castigam campionatul si sa ajungem in Champions League", a spus Dica.

Pe ce loc termina Steaua in Liga I? (4663 voturi)
 
1
43.64%
2035 voturi
 
2-3
21.90%
1021 voturi
 
Pe la mijloc
22.71%
1059 voturi
 
Joaca in play-out
11.75%
548 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies