Liga 1

Stelistii incearca sa detensioneze situatia! Reactia conducerii dupa ce Iordanescu a spus ca Radoi i-a sugerat sa il ia pe Rapa

Papp a fost chemat la nationala desi e rezerva la Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Octombrie 2015, 17:11
Data actualizarii: Miercuri 14 Octombrie 2015, 17:15

"Am avut o discutie cu Mirel Radoi, am discutat si cu Paul Papp. In final l-am ales pe Paul Papp in ciuda recomandarii Stelei de a-l lua pe Rapa", a spus Anghel Iordanescu inainte de dubla cu Finlanda si Feroe.

Acesta a ales sa il cheme la nationala pe Papp, desi este rezerva lui Rapa la Steaua, echipa in revenire de forma dupa startul slab de sezon, cauzat si de gafele lui Papp de la Belgrad, acolo unde a eliminat-o practic pe Steaua din drumul spre grupele Champions League.

Acea partida i-a fost fatala lui Papp la Steaua, patronul decizand sa il scoata din primul 11, mai ales ca il transferase pe Alcenat cu putin timp inainte. Haitianul nu a demonstrat nici el ca merita sa fie titular, asa ca Radoi a mers pe mana lui Rapa, care, desi era a treia varianta la inceputul sezonului, a devenit titular.

"Lucrurile nu au stat chiar asa cum s-au inteles la televizor. Nu raspund eu la aceasta intrebare. Mirel ar trebui sa va raspunda, el a discutat cu domnul Iordanescu. Noi ne dorim sa avem cat mai multi stelisti la nationala. Speram sa fie in numar cat mai mare la Euro. Nationala avea nevoie de calificare. Speram sa faca o figura frumoasa la Euro si sa treaca de grupe. Ar fi un lucru extraordinar", a spus Nicolae Dica.

Modifică setările cookies