Liga 1

Steaua vrea sa-l TRANSFERE: "Am ajuns in TOP, la cel mai bun nivel din cariera!" Galca isi aduce jucator strain!

Steaua vrea sa faca un transfer de la Aalborg, echipa cu care s-a duelat in Europa League.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Ianuarie 2015, 10:39
Data actualizarii: Sambata 24 Ianuarie 2015, 10:56

Thomas Enevoldsen este pe lista Stelei. El joaca pe postul de mijlocas ofensiv si are 27 de ani. Marele sau avantaj este forma pe care o arata in ultima vreme, dar si faptul ca din vara o sa devina liber de contract. In plus, datorita vitezei el poate juca in banda liniei de mijloc.

Jucatorul a plecat de la Aalborg la Groningen, in 2009, apoi s-a transferat la Mechelen, in 2012. In vara lui 2014, el a revenit in Danemarca, sub forma in imprumut si desi Aalborg vrea sa-l pastreze si din vara lui 2015, contractul sau ia sfarsit cu Mechelen si spera la o intelegere pe bani mai multi, in alta parte.

Enevoldsen, care este cotat acum la 600.000 de euro, a prins si 11 meciuri la nationala si simte ca se afla in cel mai bun moment din cariera.

Ziaristii danezi de la "bt.dk!" anunta ca Enevoldsen este dorit de Steaua, dar si de formatii care ii pot plati un salariu mai mare, ca Fulham sau WBA.

"Nu e nicio indoiala ca a crescut interesul pentru mine in ultimele luni, pentru ca in toamna am atins un nivel foarte bun, poate cel mai bun al carierei. A fost o lupta grea, pentru ca nu am mai jucat constant de multa vreme. Acum am aratat ca sunt in top!", a spus jucatorul pentru sursa citata.

Modifică setările cookies