Steaua vrea sa il ia pe Puljici: "Oferta primita este peste cea a lui Dinamo!" Ce raspuns le-a dat stelistilor

Steaua vrea sa il ia pe Puljici: "Oferta primita este peste cea a lui Dinamo!" Ce raspuns le-a dat stelistilor

Toata Romania vede Romania! Azi, editie speciala la ProTV, ora 18:00, cu Marica. Romania - Elvetia e live la ProTV de la 19:00

Steaua incearca sa isi faca o echipa competitiva pentru a ataca grupele Champions League, sau macar grupele Europa League, dupa cum declara chiar patronul Gigi Becali. Transferurile Stelei nu reflecta insa ambitiile echipei, pana cum fiind adusi Golubovic, Dan Popescu si Ovidiu Popescu, primul de la CSMS Iasi, echipa ce a jucat in play-out, iar ultimii doi de la Timisoara, echipa retrogradata.

 

Urmatorul pe lista este Puljici, jucatorul in varsta de 28 de ani fiind in proprietatea lui Gent, desi a jucat sezonul trecut la Dinamo. Acesta cere un salariu de 15.000 de euro pentru a veni in Romania, salariul sau la Gent fiind de 20.000 de euro pe luna. Acesta spune insa ca ezita sa vina la Steaua, dat fiind faptul ca a jucat la Dinamo anul trecut, desi oferta ros-albastrilor este peste cea a lui Dinamo.

 

"Steaua mi-a facut o oferta concreta, insa am refuzat-o. Propunerea financiara a Stelei a fost peste cea a lui Dinamo dar am spus nu, pentru suma aceea nu ma intorc in Romania. Mai am oferte si de la alte cluburi iar pentru Dinamo am solicitat o suma preferentiala insa nu am ajuns la un acord. Apreciez ce a facut clubul penrtu mine de aceea nu stiu daca m-as vedea in tricoul Stelei", a spus Puljici pentru editia tiparita a Gazetei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bugetul Bucureștiului, diminuat cu un miliard de lei. Ce modificări s-au făcut
BRAT
Modifică setările cookies