Liga 1

"Steaua tocmai a luat cel mai bun atacant din Romania" Transferul lui Tucudean este aplaudat chiar de dinamovisti

Transferul lui Tucudean la Steaua este laudat de fostii antrenori de la Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Ianuarie 2015, 13:23
Data actualizarii: Joi 29 Ianuarie 2015, 13:27

Steaua l-a luat pe Tucudean pentru 1,5 ani imprumut, cu optiune de cumparare definitiva pentru 1 milion de euro. Mutarea nu a fost vazuta cu ochi buni de dinamovisti, fiind al doilea "caine" care merge la Steaua in doar 2 saptamani, dupa transferul lui Gabi Tamas.

Atacantul a fost caracterizat de doi fosti antrenori de la Dinamo, Flavius Stoican si Gheorghe Multescu. Ambii cred ca Tucudean va fi o achizitie buna pentru Steaua, atacantul avand calitati care se preteaza pe jocul Stelei, echipa care evoleaza in formula 4-2-3-1 cu un varf impins.

"Steaua tocmai a luat cel mai bun atacant din Romania! E foarte bun la jocul de cap si le da incredere coechipierilor prin faptul ca protejeaza bine, e in stare sa preia mingile lungi si sa le retina foarte bine.", spune Flavius Stoican, fostul antrenor al lui Tucudean.

Calitatile lui Tucudean au fost remarcate si de Multescu: "Are forta mare, plus ca e foarte ambitios.", spune acesta, care considera ca Tucudean se va integra perfect in jocul Stelei, romanul fiind peste Piovaccari, fostul varf al Stelei, spune Multescu.

Modifică setările cookies