Steaua si Dinamo si-au ales fiecare cate 2 jucatori de la Pandurii! Oltenii au anuntat ca depun memorii sa fie liberi de contract

Steaua si Dinamo si-au ales fiecare cate 2 jucatori de la Pandurii! Oltenii au anuntat ca depun memorii sa fie liberi de contract

Dortmund - Liverpool, joi la ProTV de la 22:00

"Practic, noi jucam pentru noi! Asteptam sa vina vara si sa ne depunem memoriile si sa plecam liberi! 10 jucatori o sa se termine contractul in vara, inclusiv Edward Iordanescu, dar si ceilalți antrenori. Sa vedem ce se va intâmpla la vara, probabil echipa va merge in Europa fara antrenor, fara jucatori. Nu stiu daca vor veni de la echipa a doua, se va intâmpla ceva... Se construieste si un nou stadion, dar pentru ce se construieste nu pot sa imi explic. Probabil vor sa faca circ acolo pe teren!", a spus Dan Nistor dupa egalul cu Astra.

Oltenii sunt neplatiti si au mari probleme financiare. Echipa a incercat sa se salveze in iarna insa l-a vandut doar pe Momcilovic, la Steaua, pentru 300.000 de euro. Golgheterul echipei si cel mai dorit jucator, Ioan Hora, a fost pastrat de gorjeni in lot.

Acesta este principala tinta de transferuri in vara, mai ales ca are sanse mari sa prinda lotul pentru Euro. Hora si Vasco Fernandes pot ajunge la Steaua, acesta din urma putand sa il inlocuiasca pe Varela, pe care Steaua vrea sa il vanda pe bani buni in vara.

Nici Dinamo nu sta degeaba. "Cainii" au anuntat deja ca il vor pe Radut, mijlocas dorit de Mircea Rednic in Stefan cel Mare. Alaturi de acesta poate ajunge la Dinamo si Pleasca, fundasul dreapta al Pandurilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultima zi în care masca de protecție este obligatorie în exterior. Cum a arătat vineri centrul vechi din Capitală
BRAT
Modifică setările cookies