Steaua s-a reunit azi inaintea noului sezon! Nume SURPRIZA in fata doctorilor! Ce jucatori a chemat Reghe

Stelistii s-au intors azi din vacanta. Ca in fiecare an, sezonul a inceput cu vizita medicala de la INMS.

Alaturi de jucatorii de la echipa mare, stelistii au avut alaturi si nu mai putin de 9 juniori. Reghecampf ia in serios noua regula impusa de sefii fotbalului care cere cel putin un jucator U21 in teren pe toata durata partidelor.

Revin in lot Valceanu si Benzar, imprumutati sezonul trecut la Voluntari, respectiv Clinceni. Si noua achizitie Ovidiu Popescu a facut vizita medicala alaturi de Steaua, in timp ce Golubovic, atacantul adus de la Iasi, a mai primit zile de vacanta dupa ce a terminat mai tarziu play-out-ul cu CSMS.

Lotul prezent la reunire:
Portari: Valentin Cojocaru, Ionut Poiana
Fundasi: Gabriel Tamas, Gabriel Enache, Fernando Varela, Alin Tosca, Robert Lica, Costel Mehedintiu, Marko Momcilovic
Mijlocasi: Jugurtha Hamroun, Sulley Muniru, Doru Popadiuc, Alexandru Bourceanu, Ovidiu Popescu, Vlad Mihalcea, Rares Mihai, Theodor Ion, Marian Obreaja, Daniel Benzar
Atacanti: Cristian Ontel, Theodor Bota, Mario Mihai

Nita a fost invoit, facand vizita medicala la Chiajna si urmand sa se prezinte la controlul medical la clinica Medsana, Pintilii, Popa, Stanciu, Chipciu sunt cu nationala, iar Filip e in continuare accidentat.

In afara testelor de la INMS, Steaua le va face si controale amanuntite jucatorilor sai la inima intr-o clinica privata din Bucuresti.

Echipa lui Reghecampf ramane in Captitala pana pe 15 iunie, dupa care va pleca in doua cantonamente, in Slovenia si Olanda.

Citeste si:Steaua
VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă: Încurajez părinţii să-şi vaccineze copiii când va fi posibil
BRAT
Modifică setările cookies