Steaua s-a inteles pentru un jucator, negociaza pentru Keseru si a renuntat la Tamuz! Situatia transferurilor in acest moment

Steaua s-a inteles pentru un jucator, negociaza pentru Keseru si a renuntat la Tamuz! Situatia transferurilor in acest moment

Steaua a jucat primul meci al noului sezon, castigand cu 8-0 amicalul cu Zarnesti.

"Exista discutii pentru Tanase, dar inca nu e nicio oferta concreta. Cristi si-a facut datoria fata de club si daca isi va gasi o echipa mai buna, merita sa plece. Pretul corect este cel pe care il vom obtine. In principiu ne-am pus de acord in privinta transferului lui Tudorie. Dar mai discutam si azi. Se vorbeste despre un imprumut al lui Keseru, dar sa vedem daca putem sa-l luam noi. Tamuz isi doreste sa vina la Steaua, dar transferul lui nu mai este de actualitate", a declarat Argaseala pentru Dolce, dupa meciul cu Zarnesti.

Steaua a realizat pana acum 2 transferuri oficiale, aducandu-i pe Alcenat si Muniru, ratandu-l in ultima clipa si pe Martinus. Acesta din urma nu a acceptat clauza de reziliere de 10 milioane de euro.

Tudorie poate fi astfel al treilea transfer al Stelei si primul atacant cumparat de Steaua, care mai negociaza si aducerea lui Keseru pentru sezonul urmatoru, varful plecand la Al Gharafa in iarna.

Aducerea celor doi va bloca astfel transferul lui Toto Tamuz la Steaua, despre care Argaseala spune ca nu mai este de actualitate.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies