Steaua s-a distantat in topul VALORII: ros-albastrii au cea mai scumpa echipa din fotbalul romanesc, la distanta de Dinamo

Steaua s-a distantat in topul VALORII: ros-albastrii au cea mai scumpa echipa din fotbalul romanesc, la distanta de Dinamo

Steaua s-a intarit cu inca doi fotbalisti de nationala, Becali platind 2,7 milioane de euro pentru transferurile lui Dragos Nedelcu si Romario Benzar. Cu aceasta ocazie, formatia ros-albastra si-a consolidat si pozitia de lider in topul valorii.

FCSB are cea mai bine cotata formatie din fotbalul romanesc. Cu o valoare de 23,95 milioane de euro, ros-albastrii s-au distantat in topul valorii.

Mutarile lui Benzar si Nedelcu au facut o rocada si intre locurile 2 si 3, Dinamo si Viitorul schimband pozitiile. Viitorul are acum, fara cei doi jucatori de nationala, un lot de 15,28 milioane euro, in timp ce Dinamo sta la 17,53 milioane euro.

Top 6 este completat de CFR Cluj (14,88 milioane euro), CSU Craiova (10,98 milioane euro) si Astra (8,63 milioane euro).

Prin comparatie, Sporting Lisabona, adversara stelistilor in Play Off-ul UCL, este evaluata la 195 milioane euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum au copiat studenţii exmatriculaţi de la Drept la toate examenele din prima sesiune
BRAT

Modifică setările cookies