Liga 1

STEAUA = PUSCARIE! Ce se intampla cu Mihai Stoica daca revine la Steaua asa cum a anuntat Becali: "Ar fi o prostie din partea lui"

Mihai Stoica nu are voie sa se implice la Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Octombrie 2015, 08:50
Data actualizarii: Miercuri 07 Octombrie 2015, 08:58

Fostul manager al Stelei nu are voie sa se implice la club dupa eliberarea din puscarie. MM spera sa fie pus in libertate pana la finalul anului, iar Becali a anuntat deja ca el va fi cel care se va ocupa de club, patronul Stelei nedorind sa se mai implice in afacerile Stelei.

Acest lucru este insa imposibil, dupa cum au anuntat avocatii lui Stoica. Daca fostul manager va reveni in activitatea clubului, acesta se va intoarce la puscarie, acest lucru insemnand practic incalcarea eliberarii conditionate, Stoica avand interzis sa se implice in activitatea clubului pe o perioada de cel doi ani.

"Gica Popescu d-aia s-a grabit sa dezminta ca va veni la Steaua dupa eliberare, ii poate periclita eliberarea conditionata. MM poate sa stea in loja cu Becali, dar daca zice vreun impresar ca a negociat cu Stoica pentru un jucator, are probleme mari. Nu confundati situatia lor cu cea a lui Radoi. Lui Mirel ii interzice regulamentul sportiv sa antreneze. La MM nu mai sunt reguli sportive, e legea si e vorba de libertatea lui", au declarat avocatii lui Stoica pentru editia tiparita a Gazetei.

Modifică setările cookies