Liga 1

Steaua poate pierde inca un TITULAR: "In vara e in Italia" Cine poate fi coleg cu Tatarusanu la Fiorentina:

► Fotbal in jurul lumii: de la Hollywood la Amsterdam!SUA – Coreea de Sud, sambata 00:00, si Utrecht –Ajax, duminica 13:30, LIVE Sport.ro si Voyo.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Ianuarie 2014, 08:12
Data actualizarii: Joi 30 Ianuarie 2014, 08:11

Steaua ar mai putea pierde un titular. Pe langa Bourceanu care este dorit de Trabzonspor si Tatarusanu care are sanse mari sa mearga la Fiorentina, Reghe il poate pierde si pe Gardos. Italienii negociaza transferul fundasului central in varsta de 25 de ani, care are contract cu Steaua pana in vara anulu viitor.

Transferul lui se poate face in vara, insa agentul jucatorului recunoaste ca au fost discutii inca din aceasta iarna.
”Eu lucrez cu Fali Ramadani, care a primit un mandat din partea celor de la Fiorentina prin care are voie sa opereze pe piața din Romania, care expira la 31 martie. Cu el am colaborat pentru a-l aduce pe Tatarușanu la Fiorentina. Evident, inca n-a semnat nimic, pentru ca nu poate face acest lucru acum, dar in vara va fi in Italia”, a spus agentul jucatorului pentru Fiorentinanews.

”Gardoș este un fundaș puternic, uimitor pentru jucatorii de varsta lui, costa foarte mult, dar ar putea juca la orice echipi din lume, inclusiv, desigur, la Fiorentina. Ar fi chiar perfect pentru viola. Din pacate, exista o stare de spirit greșita fața de Romania, pentru ca noi avem jucatori de calitate, care sunt subapreciați”, a mai spus Anamaria Prodan.

Modifică setările cookies