Steaua poate fi DEPUNCTATA din cauza lui Duckadam: "Sunt stupefiat!" CCA a depus plangere impotriva sa!

Duckadam a fost chemat la Comisia de Disciplina si a aflat ca Steaua risca sa fie depunctata din cauza declaratiilor date dupa partida de la Targu Mures. 

Helmuth Duckadam se declara dezamagit de intalnirea pe care a avut-o cu reprezentantii Comisiei de Disciplina a FRF, care l-au citat in urma plangerii facute de catre CCA la adresa sa.

Fostul mare portar al Stelei a oferit cateva declaratii acide dupa meciul Stelei de la Targu-Mures, motiv pentru care membrii CCA s-au sesizat imediat si au solicitat CD pedepsirea drastica a lui Duckadam.


"M-a surprins foarte mult faptul ca mi s-a transmis urmatorul aspect: Steaua ar putea fi depunctata in urma declaratiilor mele! Nu consider ca este normal. Este o opinie exprimata de un om liber, care, conform celor de la Comisie, lezeaza imaginea fotbalului romanesc. Va spun sincer ca am ramas stupefiat dupa aceasta intalnire!", a declarat Duckadam pe site-ul oficial al Stelei.


"Este normal sa cer asta, din moment ce se considera ca eu am lezat imaginea fotbalului nostru. Sunt pur si simplu dezamagit de atitudinea celor de la Comisia Centrala de Arbitri. In primul rand, eu nu am functie oficiala la Steaua si nu sunt persoana asimilata clubului, care este definita ca finantator sau sponsor.

Sunt un om care, alaturi de fotbalisti uriasi, a adus la Bucuresti, in vitrina Stelei si implicit a fotbalului romanesc, cel mai mare trofeu din Europa, singurul de acest fel din tara noastra. Asa am lezat imaginea fotbalului romanesc!


Nu vad pe ce baza as putea fi amendat sau suspendat. Am mai spus si repet ca, daca se considera lezat de afirmatiile mele, domnul Istvan Kovacs ma poate da in judecata. Este dreptul sau, asa cum si eu am dreptul sa-mi exprim opinia. Aceste lucruri au fost castigate la Revolutia din 1989, la fel ca si dreptul de a calatori si la vot liber. Si apropo de acest lucru, sunt lasat sa folosesc aceste doua drepturi.

De a calatori, pentru ca acum nu sunt in tara si de a vota, drept pe care il voi exercita duminica viitoare, ocazie cu care ii indemn pe toti stelistii sa procedeze la fel. Sper ca si cel de-al treilea drept, la libera exprimare, sa nu imi fie cenzurat si sa ma pot bucura de el!", a mai spus Duckadam. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Medicii avertizează că al treilea val al pandemiei de coronavirus a ajuns şi în România
BRAT

Modifică setările cookies