tony nwakaeme Steaua Liga 1

Steaua poate fi chemata la TRIBUNAL! Un jucator vrea sa dea clubul in judecata: "Mi-au afectat imaginea!" Ce se va intampla:

Tony nu a mai ajuns la Steaua, pentru ca nu ar fi apt medical. Jucatorul a iesit la atac si spune ca vrea sa dea clubul in judecata, pentru ca i-ar fi stricat imaginea.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Iunie 2013, 07:44
Data actualizarii: Joi 13 Iunie 2013, 07:43

Varful Tony putea fi unul dintre oamenii pe care Reghe se putea baza in atac. Putea juca si atacant de careu, insa pana la urma totul a picat. Oficialii Stelei au spus ca transferul a cazut pentru ca jucatorul nu a trecut de vizita medicala, avand probleme la cartilajele genunchilor.

"Nu mi se pare normal ca oameni care nici macar n-au fost prezenti la vizita mea medicala sa spuna ca am mari probleme de sanatate! O sa-i dau in judecata pe cei de la Steaua pentru ca nu sunt profesionisti si mi-au afectat imaginea. Toata lumea o sa spuna acum ca daca am fost refuzat de Steaua pe motive medicale nu sunt bun pentru nici o alta echipa. Corect era sa vorbim fata-n fata despre eventualele mele probleme, nu sa apara la televizor si sa spuna lucruri neadevarate" a fost mesajul transmis de Tony din Nigeria prin intermediul apropiatilor, scrie Gazeta Sporturilor.

"Nu este adevarat ca as avea probleme de sanatate! Am fost la Bucuresti, am facut vizita medicala, dar nu ne-am inteles la bani. Oferta Stelei nu ma avantaja", spunea el dupa ce totul a picat.

Modifică setările cookies