Steaua FC Viitorul Ianis Hagi Liga 1

Steaua poate da primele doua lovituri ale verii cu ajutorul lui Hagi: Anuntul despre transferurile lui BANEL SI IANIS in Ghencea

Nu numai Fiorentina se lupta pentru Ianis Hagi. Si Steaua a pus ochii pe pustiul "Regelui" care a marcat primul gol din cariera la ultimul meci din acest sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Mai 2015, 17:45
Data actualizarii: Duminica 31 Mai 2015, 17:47

Ianis si Banel Nicolita ar putea veni de la Viitorul la Steaua lui Becali in aceasta vara.

"Nu stiu despre Banel, am discutat, mai asteptam, mai sunt zile. Nu pot sa avansez nimic. Vom vedea in functie de optiunile lui. Vorba noastra a fost pana la vara si vom vedea, ne vom pune la masa. Daca el are oferte mai bune atunci asta e. Fiecare isi alege destinul cum e mai bine.", a declarat Hagi la Sport.ro.

Hagi a comentat si situatia lui Ianis:

"Niciodata nu se stie in viata unde va fi. Steaua, un club romanesc... altul in afara de Viitorul. Nu se stie niciodata. Vom vedea. E importanta cresterea lui, merge bine, creste de la zi la zi, e pe un drum foarte bun si sper sa-si mentina aceeasi placere de a juca fotbal. Are talent. Sa munceasca mult de tot."

Becali vrea sa ii faca toate poftele lui Radoi si sa ii aduca un lot de Champions League la vara:

"La Steaua orice antrenor trebuie sa aiba cele mai bune conditii pentru ca presiunea este maxima ca sa fii cel mai bun. E logic sa iti doresti cei mai buni jucatori, ca sa ai un lot foarte bun. Cred eu ca Galca a facut bine, daca ia toate trofeele e un an foarte reusit. E un profesionist", a mai declarat Hagi pentru Sport.ro

Modifică setările cookies