Steaua nu renunta la vechea sigla! Becali si-a trimis oamenii sa-i linisteasca pe suporteri: "Ne dorim sa continuam traditia"

Steaua nu renunta la vechea sigla! Becali si-a trimis oamenii sa-i linisteasca pe suporteri: "Ne dorim sa continuam traditia"

Gigi Becali renunta la razboiul cu Armata si anunta ca e gata sa negocieze pentru sigla clubului. 

Becali nu mai vorbeste in public, dar l-a trimis pe team managerul Stelei Marius Ianuli sa anunte ca in perioada urmatoare, Steaua poate sa-si recupereze sigla de la CSA. Steaua a depus insa si o contestatie la ICCJ, iar acum asteapta raspunsul. 


"Suporterii au fost indusi in eroare vizavi de emblema. Fanii trebuie sa stie ca echipa are aceeasi denumire din momentul in care Gigi Becali a preluat clubul, si anume FC Steaua Bucuresti SA, deci nu au niciun motiv sa fie suparati. Pe de alta parte, nimeni din club, nici Gigi Becali, nu a refuzat sa incerce rezolvarea acestor probleme. Noi am fost deschisi oricarei discutii cu CSA.

De doua luni, asteptam un raspuns din partea CSA. Am fost de buna credinta. Ca dovada, incercarile noastre de a continua colaborarea pe care am avut-o cu ei.

Noi am contestat in instanta decizia ICCJ si asteptam sa vedem cum se va finaliza. In paralel, s-a deschis un proces de evaluare a marcii, din partea CSA. Noi suntem deschisi sa discutam, dar, pana nu se face acea evaluare, nu avem pe ce sa discutam. Nimeni din cadrul clubului nu s-a dat la o parte in incercarea de a rezolva aceasta problema.

Din partea clubului Steaua, nu s-a facut nicio greseala vizavi de emblema. Din contra, noi dorim sa continuam traditia", a explicat Ianuli.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înșelăciunea legală prin care mai mulți bătrâni au ajuns să fie executați silit. Cum acționează escrocii
BRAT
Modifică setările cookies