Steaua nu renunta la Marica! Becali a aflat ca mutarea la Getafe a PICAT: "Acum el trebuie sa faca un efort pentru mine!" 

Steaua nu renunta la Marica! Becali a aflat ca mutarea la Getafe a PICAT: "Acum el trebuie sa faca un efort pentru mine!" 

Gigi Becali inca mai spera la o intelegere cu Marica. 

Patronul Stelei sustine ca Marica nu s-a inteles nici cu Getafe, iar acum singura optiune a sa este Steaua. Becali nu mai este insa dispus sa ii ofere aceeasi suma de bani. 


"Am vrut sa fac un efort financiar si sa-l iau pe Marica, pentru ca eu cred mult in el si mereu l-am vrut. Acum el trebuie sa faca un efort din prietenie si sa vina, sa-mi raspunda la fel. Eu stiu sigur ca nu se duce la Getafe.

Noi avem un avantaj acum, primele pentru competitiile europene nu mai sunt impozitate. Deci eu ii dau jucatorului banii si nu mai platesc la stat. Astfel ca puteam sa-i dau lui Marica niste bani.

Eu as vrea sa risc vreo 6-7 milioane anul asta, dar uite ca lucrurile nu stau chiar asa. Nu vor jucatorii la Steaua, vor salarii exagerate, vor bani multi", a declarat Becali la Sport.ro. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

INSP: Primele două cazuri de infectare cu tulpina braziliană de Covid-19 confirmate în România
BRAT

Modifică setările cookies