Steaua nu joaca pe National Arena: "Nu imi asum raspunderea, sa fac iar puscarie?" Becali anunta ca isi face baza de pregatire

Steaua nu joaca pe National Arena: "Nu imi asum raspunderea, sa fac iar puscarie?" Becali anunta ca isi face baza de pregatire

Reprezentantii ISU au declarat iar ca arena se poate redeschide daca cei care organizeaza evenimente si Primaria Bucuresti isi asuma raspunderea in caz ca se intampla ceva.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a spus ca echipa nu va juca pe cel mai mare stadion din tara, deoarece nu isi va asuma raspunderea asa cum cere ISU: "Eu nici daca ma las de fotbal si desfiintez Steaua nu imi asum raspunderea sa fac puscarie. Eu in viata mea nu mai fac nimic care 1% e riscant sa fac puscarie. Eu l-am pus pe Lutu sofer, ca daca cumva fac accident si intru in puscarie. Zi-mi ce sa fac eu tehnic sa repar si apoi joc, nu sa imi asum eu. Eu nu conving pe nimeni, daca jucam pe National Arena dau comunicat ca eu nu am fost de acord", a declarat Gigi Becali la Digi.

Patronul Stelei a declarat ca isi va construi singur o baza de pregatire pe unul dintre terenurile pe care le detine, pentru a scapa de deplasarile la Domnesti sau alte zone de pe langa Bucuresti:

"Cea mai frumoasa baza din Europa va fi facuta intr-o padure, cea mai frumoasa din Europa, vara. Nu va zic ca apoi spuneti ca tai padurea. Tai doar cu aprobari de la Primarie, mediu, minister, tot, altfel nu pun lopata. Dar eu nu tai lopata, fac terenul unde e loc. Am si la Baneasa si la Voluntari loc, sa vad unde aleg", a spus patronul Stelei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă: Încurajez părinţii să-şi vaccineze copiii când va fi posibil
BRAT
Modifică setările cookies