Marius Sumudica Astra Steaua Superliga

Steaua, la mana lui Sumudica! Planul lui Sumi inainte de meciul care poate stabili campioana "Vreau sa le dau o palma stelistilor"

Petrolul, Astra si Otelul sunt echipele de care se leaga toate sperantele de titlu ale stelistilor pe acest final de sezon

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Mai 2015, 14:50
Data actualizarii: Vineri 15 Mai 2015, 14:55

"Singura echipa care o mai poate incurca pe Targu Mures este Astra", spunea zilele trecute la Sport.ro Mihai Stoichita, prefatand meciul care va avea loc saptamana viitoare si care va consemna un paradox - Steaua va fi la mana lui Marius Sumudica, unul dintre cei mai injurati oameni de catre galeria ros-albastra.

Pentru Astra, meciul cu ASA nu va avea o miza sportiva cruciala, dar Sumudica vrea sa le faca o surpriza stelistilor.

"Daca Astra o bate pe ASA sau face un egal si Steaua ia titlul, ar fi cea mai mare palma pe care le-as da-o stelistilor. Si vreau sa le dau aceasta palma."

"Noi avem sanse sa terminam pe locul trei in clasament. Nu ma intereseaza ca arbitram lupta la titlu sau la retrogradare", a spus Sumudica la DigiSport.

Astra - ASA Targu Mures se joaca pe 24 mai. Pana atunci, ASA va intalni sambata Petrolul, in timp ce Astra va merge luni la Cluj pentru partida cu "U".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!