Superliga

Steaua l-a transferat azi pe inlocuitorul lui Tanase. Presedintele Stelei ii asigura pe fani: "O sa vedeti, vor mai veni jucatori"

Hamroun a semnat azi cu Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Iulie 2015, 17:48
Data actualizarii: Joi 09 Iulie 2015, 18:15

Steaua l-a adus pe Hamroun, legitimat anul trecut la Otelul Galati. Acesta va intra in echipa pe banda stanga, acolo unde a jucat Tanase in ultimii ani la Steaua.

Mirel Radoi l-a folosit in meciul din Supercupa pe Chipciu pe banda stanga, insa acesta nu a dat randamentul asteptat, asa ca Hamroun ar putea intra titular iar Chipciu isi va relua postul in banda dreapta.

Tot astazi, Argaseala a anuntat ca a renuntat la transferul lui Teixeira dupa ce acesta a jucat la doua capete, ducand negocieri cu Steaua si Astra. In cele din urma, fostul petrolist a semnat cu Astra.

"Am primit referinte foarte bune despre Hamroun. Ne-am interesat mult, nu sunt probleme cu Giresunspor. De aceea a si intarziat transferul cu o zi, ca sa fim siguri ca e totul in regula. A semnat pe 3 ani si speram sa fie chiar mai bun decat Tanase, nu doar sa il inlocuiasca. Teixeira e un capitol inchis. Nu a fost corect modul in care s-a folosit de Steaua pentru a obtine un contract mai mare in alta parte. Veti vedea ca in zilele urmatoare vor mai veni jucatori.", a declarat Valeriu Argaseala.

Modifică setările cookies