Steaua l-a gasit pe inlocuitorul lui Chiriches: E om de baza in nationala si are 26 de ani! O echipa din Rusia a intrat pe fir:

Autor: Sport.ro
Sambata 31 August 2013, 16:27

	Steaua l-a gasit pe inlocuitorul lui Chiriches: E om de baza in nationala si are 26 de ani! O echipa din Rusia a intrat pe fir:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Steaua i-a gasit inlocuitorul lui Vlad Chiriches, care a plecat la Tottenham pentru a juca la cel mai inalt nivel.
Presa dinspaniola anunta ca Steaua se lupta cu Terek Groznii pentru transferul unui fundas de 26 de ani. Numele lui este Andres Tunez si este sub contract cu Celta Vigo.

Negocierile au fost purtate cu Rodrigo Fernández Lovelle, care a cofirmat interesul Stelei. Jucatorul va pleca in Venezuela pentru a juca impreuna cu nationala doua meciuri importante pentru calificarile la Cupa Mondiala din Brazilia, in 2014.

Agentul spune ca nu se grabeste sa-i gaseasca o destinatie, de vreme ce piata de transferuri in Rusia se incheie pe 7 septembrie. Cota lui de piata este undeva in jurul sumei de 1.5 milioane de euro.

Ca o comparatie, Steaua l-a transferat pe Chiriches de la Pandurii in anul 2012 pentru 1.2 milioane de euro.


Sursa: Atlantico.net

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT