Steaua isi schimba numele iar? Gigi Becali: "Nu mai e nici FCSB, gata, schimb numele ca nu imi mai trebuie Steaua"

Gigi Becali a declarat azi ca schimba numele echipei.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Septembrie 2015, 13:15
Data actualizarii: Vineri 18 Septembrie 2015, 13:23

Scandalul dintre Armata si Gigi Becali poate sa duca la o noua schimbare de nume pentru echipa de fotbal. Dupa ce au schimbat denumirea din Steaua Bucuresti in FCSB, stelistii se pot redenumi inca o data. Gigi Becali a declarat azi ca vrea sa renunte la o litera pentru a nu se mai numi Steaua.

"Mie nu imi mai trebuie Steaua, daca nu vreti nu mai este Steaua. Uite, na, nu mai este FCSB, de azi e FCB. Gata, renunt la "S", nu mai vreau celebritate, nu imi trebuie Steaua.", a spus Gigi Becali.

George Boroi, comandantul CSA Steaua Bucuresti, a declarat saptamana aceasta ca nu exista alt club cu numele Steaua, in afara de cel al Armatei. "Nu exista FC Steaua, numele e FCSB. Nu inteleg care e treaba cu traducerea numelui, nu exista nicio traducere, numele este FCSB", a declarat Boroi.

Conflictul vine in urma ideii lansate de reprezentantii Armatei, care spun ca trebuie sa se imparta palmaresul intre Armata si FCSB, echipa lui Gigi Becali urmand sa ramana cu 5 titluri in palmares, iar CSA Steaua cu 21 de titluri.

Modifică setările cookies