Steaua isi cauta atacant in Portugalia. Anuntul facut de Mihai Stoica! Pe cine se duce sa urmareasca alaturi de Reghecampf

Steaua isi cauta atacant in Portugalia. Anuntul facut de Mihai Stoica! Pe cine se duce sa urmareasca alaturi de Reghecampf

Gala Superkombat "Academia de KO" este in direct la Sport.ro, sambata de la 21:00

Steaua isi cauta atacant iar Mihai Stoica si Reghecampf vor merge in Portugalia in acest week-end, pentru a urmari mai multe tinte ale ros-albastrilor. Managerul Stelei a anuntat pe pagina personala de Facebook ca va merge la 5 meciuri in Portugalia in acest week-end, dupa care va face propuneri patronului.

"Dupa acest periplu lusitan, impreuna cu Laurentiu Reghecampf, vom inainta propunerile patronului. Apoi, in situatia in care propunerile noastre se vor bucura de atentie, reprezentantii clubului vor intreprinde diligentele necesare pentru a inregimenta jucatorii de fotbal. Noi, pe partea sportiva, staff-ul administrativ pe partea economica. Toni Conceicao nu e in pole position la Steaua. Nu e in nicio position.", a spus Stoica pe pagina personala de Facebook.

Iata mai jos cateva dintre posibilele tinte ale stelistilor, care cauta neaparat un atacant. Acestia sunt cei mai buni marcatori ai echipelor pe care merg sa le urmareasca cei doi, desi pe lista mai este si Braga, insa e greu de crezut ca Steaua poate transfera de la una dintre echipele de top din Portugalia:

Pacos: Bruno Moreira, 27 de meciuri, 14 goluri
Tondela: Nathan Junior, 32 de meciuri, 11 goluri
Freamunde: Perdinho Moreira, 42 de meciuri, 13 goluri
Penafiel: Yero, 36 de meciuri, 10 goluri
Guimaraes: Henrique Dourado, 27 de meciuri, 10 goluri
Moreirense: Rafael Martins, 25 de meciuri, 14 goluri
Estoril: Leo Bonatini, 31 de meciuri, 16 goluri

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies