Steaua insista pentru Bokila, rusii vor sa-l vanda si au mai lasat la pret! Cat costa acum fostul golgheter al Petrolului:

Steaua insista pentru Bokila, rusii vor sa-l vanda si au mai lasat la pret! Cat costa acum fostul golgheter al Petrolului:

Steaua vrea sa transfere un atacant inainte de startul grupelor Europa League

Galca a cerut cu insistenta intarirea lotului cu cel putin un atacant, iar conducerea negociaza transferul lui Jeremy Bokila, congolezul care a impresionat in urma cu doua sezoane la Petrolul.

Avantul oficialilor din Ghencea a fost taiat de primul pret cerut de Terek Groznii - 2 milioane de euro - dar Valeriu Argaseala continua discutiile cu rusii.

Bokila nu a dar randamentul asteptat de rusi la Terek, iar la ultimul meci de campionat nici macar n-a prins lotul. Oficialii clubului vor sa il cedeze, insa doar in schimbul unei sume avantajoase.

Conform publicatiei Fanatik, in urma negocierilor, Terek a mai taiat 200 de mii din suma ceruta initial, astfel ca pretul lui Bokila a ajuns la 1,8 milioane de euro.

Steaua le-a propus rusilor varianta unui imprumut si plata pentru transferul definitiv la finalul sezonului.

Valeriu Argaseala se asteapta ca pretentiile clubului Terek sa scada si mai mult incepand de maine, odata cu incheierea perioadei de transferuri pe pietele din vestul Europei.

16 goluri a marcat Bokila pentru Petrolul in sezonul 2012-13

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies