Steaua incepe 2016 tot "in deplasare". Salvarea pentru Stelisti poate fi meciul Romania - Spania de la finalul lunii martie

Reghecampf trebuie sa mai astepte pentru a putea sa evolueze pe teren propriu pe un stadion din Bucuresti.

Steaua va incepe 2016 la Pitesti, acolo unde a jucat la finalul lui 2015. Scandalul cu sefii CSA s-a materializat intr-un nou proces intentat lui Gigi Becali, iar cele doua parti sunt tot mai departe de un acord ce i-ar permite Stelei sa evolueze acasa pe stadionul din bulevardul Ghencea.

Principala problema a stelistilor este insa baza de antrenament, jucatorii fiind nevoiti sa mearga la Mogosoaia pentru a se antrena, un drum destul de lung ce i-a obosit pe jucatori anul trecut, dupa cum a declarat Chipciu.

Salvarea pentru Reghecampf si ai sai ar putea fi amicalul Romaniei cu Spania, programat pe 27 martie. Acesta va pune presiune mare pe Primaria Bucuresti, care va trebui sa obtina aprobarile ISU, altfel riscand un adevarat scandal. Constructia de peste 200 de milioane de euro sta intr-un aviz ciudat, care nu poate fi obtinut desi copertina ce acopera stadionul este construita la standarde europene.





VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies