Steaua IESE la atac dupa ultimele dezvaluiri despre Nicusor Stanciu! Adevarul nespus pana acum despre pustiul lui Galca

Steaua IESE la atac dupa ultimele dezvaluiri despre Nicusor Stanciu! Adevarul nespus pana acum despre pustiul lui Galca

E din nou scandal intre Steaua si echipa nationala. De data asta, selectionerul de la tineret este tinta.

Dupa ce Viorel Moldovan a explicat ca nu l-a convocat pe Stanciu pentru amicalul Romaniei U21 cu Italia, de miercuri, 19:30, la Sport.ro, pentru ca ar avea probleme la spate, Steaua a replicat dur cu un comunicat de presa.

"Nicusor Stanciu are o problema la spate, face un tratament care implica injectii dupa fiecare joc. Am considerat ca nu poate face fata, iar pe mine ma intereseaza ca jucatorii sa fie apti din punct de vedere medical!", a spus Moldovan.

In comunicatul de presa, Steaua precizeaza:

"FC Steaua Bucuresti face cateva precizari cu privire la declaratia selectionerului echipei nationale SUB 21 a Romaniei, Viorel Moldovan."

"Acesta a declarat ca nu l-a convocat pe Nicolae Stanciu pentru partida amicala cu Italia, de miercurea viitoare, deoarece jucatorul ar avea probleme de ordin medical si, dupa fiecare joc disputat, ar urma un tratament injectabil. Aceasta informatie este una complet falsa, mijlocasul fiind apt 100% pentru meciuri si face parte din lotul deplasat de Constantin Galca la Cluj pentru partida din aceasta seara, impotriva celor de la CFR."

"Facem un apel catre domnul Moldovan ca, pe viitor, daca are nelamuriri legate de situatia medicala a jucatorilor nostri, sa contacteze reprezentantii clubului nostru in mod direct si nu prin intermediul mass-media."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Reacția NATO, după ce Rusia a anunțat că își va retrage trupele de la granița cu Ucraina
BRAT
Modifică setările cookies