Steaua i-a stabilit PRETUL lui Sanmartean! Cat trebuie sa trimita seicii in Ghencea ca sa-l ia pe VETERANUL Stelei:

Steaua i-a stabilit PRETUL lui Sanmartean! Cat trebuie sa trimita seicii in Ghencea ca sa-l ia pe VETERANUL Stelei:

Lucian Sanmartean este deja o legenda pentru suporterii Stelei, care il considera cel mai bun jucator din echipa.

Numai ca el mai are contract doar pana in vara la Steaua. In iarna, Lucian poate pleca pentru o suma de bani, insa daca nu semneaza o eventuala prelungire, veteranul poate fi pierdut gratis de echipa campioana, la vara.

"1,5 milioane de euro este pretul lui Sanmartean", a spus Anamaria Prodan pentru cei de la Digi. Suma este cea vehiculata de Steaua ca sa-i dea drumul mijlocasului care sclipeste deja si la echipa nationala.

Lucian Sanmartean este interesant pentru mai multe echipe, iar Steaua poate sa faca si o afacere in cazul sau. Daca il da in iarna, pe 1,5 milioane de euro, campioana face profit in cazul sau, mai ales ca jucatorul implineste 35 de ani in luna martie.

O varianta de transfer este Al Hilal, echipa antrenata acum de Laurentiu Reghecampf. Numai ca trebuie sa dea afara un jucator non-arab pentru a-i face loc lui Sanmartean. Intre cei doi este o relatie excelenta, iar banii nu sunt deloc o problema pentru seici.

Mutarea in Arabia Saudita poate fi ultimul sau contract din fotbal si, probabil, cel mai mare din punct de vedere al salariului pe care il poate incasa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătăţii
BRAT
Modifică setările cookies